Egyesületünk,  – az Aquatic Szinkronúszó Sportegyesület – egy nagy múltú,  mai napig a szinkronúszás élvonalába tartozó klubból alakult 2013-ban. Korábbi egyesületünkkel továbbra is remek kapcsolatot ápolva, egymást kölcsönösen segítve jutottunk arra a döntésre, hogy egyedi, sporthoz való viszonyunkat, oktatással kapcsolatos filozófiánkat  és szinkronos világnézetünket másfajta keretek között valósítsuk meg.

Az új körülmények között való munkánknak az alapjait már 1993-ban elkezdtük. Azóta foglalkozunk szinkronúszó palánták képzésével, nevelésével.  Számos élsportoló, válogatott versenyző nőtt ki a kezünk alól, olyanok is, akik ma már a medence mellett segítik munkánkat.

Jelenleg nem vagyunk része a magyar szinkronúszás élvonalának.

Tudatosan törekszünk arra, hogy a napi több edzés helyett, és a száraz technikai elemek tanításán felül egyfajta életérzést adjunk át a hozzánk járó kis- és nagylányoknak.

Szeretnénk, hogy olyan harmonikus felnőtt nőkké váljanak, akiknek a szépség, rendezettség, ápoltság, az együttműködés, egymás segítése, barátság, a sportszeretet mind mind személyiségük és életük meghatározó építőkövei.

Célunk, hogy a jó hangulat mellett hetente 3 alkalommal minden tanítványunk elfáradjon, tanuljon valami újat, folyamatosan fejlődjön és nem utolsó sorban sikeresen szerepeljen a soron következő versenyen.